Je hebt je haren gedaan, je mooiste outfit aan, Shape Boob Tape geplakt, je make-up zit vlekkeloos en nu wil je graag een perfecte Instagram foto . Maar hoe doe je dat precies? Waar moet je op letten? Wat heb je nodig? Wij vertellen het je graag in deze blog.

Hoe leuk is het als je zelf super mooie foto's kunt maken, van jezelf of van je vriendinnen. Instagram staat er vol mee, enorm veel inspiratie en veel mogelijkheden. Wat ziet iedereen er toch geweldig uit maar hoe doen ze dat? Vooral heel veel creativiteit. Maak een fotoshoot leuk, zet wat muziek op, klets wat met je vriendinnen, trek wat leuks aan en laat je je van je mooiste kant zien.

Hier komen onze tips:

1. Bedenk eerst wat voor soort foto je wilt maken. Wil je een portret? Volledige lichaam? Details? Waar ga je voor? Bekijk de foto's van anderen om wat inspiratie op te doen.

2. Als je weet wat voor soort foto je wilt maken kun je kijken naar locatie. Wat voor soort achtergrond, wat voor sfeer wil je neerzetten? Dit kan binnen of buiten, ochtend of avond. Alles heeft enorm veel effect op je foto. Onze tip is om foto's te maken met mooi daglicht voor het beste resultaat.

Dit bericht bekijken op Instagram

Bloom 🌼🌸💖dress is @superdown @revolve

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

3. Om terug te komen op hierboven... Licht is alles! Belichting is zo belangrijk op de foto. Je wilt geen schaduwen over je gezicht of dat je er zelf maar half op staat. Heldere duidelijke foto's daar gaan we voor! Het beste is om foto's te maken in de ochtend of eind van de middag omdat de zon dan minder fel schijnt. Ga je een foto binnen maken? Gebruik dan een ringlicht, dit is een ronde lamp met op de middenplek voor je camera of telefoon. Heel dus handig en het geeft een studiolichteffect!

4. Om een ​​foto te maken kun je duidelijk je telefoon gebruiken, mits deze up-to-date is en een goede camera heeft. Alle iPhones hebben een goede camera, zeker de nieuwere versies. Mocht je nu toch graag een camera gebruiken, kijk dan of je er een mag lenen van iemand. Kunnen ze je ook gelijk variabele hoe het werkt en ontdek je veel meer leuke functies en effecten.

5. Poseren kun je leren. Niet iedereen voelt zich gemakkelijk bij het geïnspireerd voor de camera, maar... het gaat vooral om dat je er plezier in hebt. Blijschap straal je uit en dit zie je altijd terug op de foto. Ga je toch voor een serieuze fashion look? Oefen dan in de spiegel en kijk wat je goede hoek is, bij welke pose vind jij je lichaam het mooist? Probeer dit dan uit voor de camera. Check hieronder de prachtige benen van @cococenteno!

Dit bericht bekijken op Instagram

Shorty heeft benen

Een bericht gedeeld door Paula Molina Montes de Oca 🥥 (@cococenteno) op

6. Flirt als je durft. Flirten met de camera werkt heel goed. Denk positieve gedachten, of zeg in je gedachten 'Ik hou van je, ik vind je leuk' terwijl je naar de camera kijkt. Dit klinkt heel gek maar je gedachten straal je uit. Je krijgt dan een leuke, gezellige blik in je ogen en dat wil de camera zien!

7. Bij een fotoshoot maken ze nooit maar 1 foto. Je hebt meerdere foto's nodig om te oefenen, om creatief te zijn met de achtergrond, licht etc. Er komt het beste veel kijken bij een shoot, maar duidelijk hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het wordt. Voor je het weet heb jij in 10 minuten 300 foto's Geschoten samen met je vriendin en dan zit er altijd die ene perfecte tussen. Dus blijf maar klikken!

8. Nu je je perfecte foto hebt gevonden, is de tijd om hem te bewerken. Je kunt je verschillende apps gebruiken. Bijvoorbeeld Lightroom om de kleuren te bewerken, Airbrush om een ​​pukkeltje weg te halen (of een heel andere haarkleur hihi), en met Snapseed kun je al iets professioneels aan de slag.

9. Dan is het tijd om naar je foto in je Instagram-feed te kijken. Kun je hem direct posten? Of moet er nog een foto zijn tussen je instagramfeed mooi over te laten lopen? Je kunt dit van te voren checken met bijvoorbeeld de app Preview. Hier kun je alle foto's uploaden en spelen totdat je de perfecte feed hebt gevonden. Laat wel dat je op een succesvolle tijd post, zodat er meer mensen je prachtige foto kunnen bewonderen.

10. En last but not least... GENIET! Je foto straalt als jij ook straalt. Als jij lekker in je vel zit dan ben je een echte Babe in Shape . Volg ons op Instagram voor meer inspiratie en geïnspireerd.

Schatje, ons doel is dat jij op je mooist voelt en straalt als nooit tevoren! Heb je vragen, advies nodig, tips of gewoon een girly talk? Neem dan direct contact op met ons op want ons team staat voor je klaar.

En wees voor nu je mooiste zelf!

Reacties

Layla:

Thanks voor deze tips, ik ga ze zeker toepassen. Vind foto’s maken nog best lastig en op Instagram ziet alles er zo mooi uit… Ik ga me best doen! :D

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.