Wat is Shape Boob Tape?
Shape Boob Tape is lichaamstape die is ontworpen om de borsten op de gewenste plek onder kleding te positioneren, waardoor een beha niet meer nodig is. De tape geeft een lift aan je borsten waardoor een prachtig decolleté ontstaat.

Hoe werkt het?
Zodra je borst in de gewenste positie is geplaatst, kan Shape Boob Tape een decolleté creëren zonder dat je een beha nodig hebt. Het is sterk genoeg om je borsten te ondersteunen en tegelijkertijd op natuurlijke wijze te laten bewegen. Perfect om te dragen onder kleding met specifieke eisen, zoals een open rug, diep decolleté of strapless stijlen. Bezoek onze how-to -pagina voor inspiratie.

Waarom Shape Boob Tape?
Beroemdheden gebruiken al jaren bodytape om hun borsten vast te zetten onder hun spectaculaire outfits. Nu is Shape Boob Tape voor jou beschikbaar! Het is ontworpen om zacht te zijn voor de huid en toch de kracht te hebben om (grotere) borsten op hun plaats te houden. Geschikt voor elke vorm en maat!

Waar kun je Shape Boob Tape krijgen?
Wij verzenden naar Nederland en België via onze webshop www.babeinshape.com. Je vindt het ook op het populaire platform bol.com. Voor andere winkellocaties kunt u onze Retailers-pagina raadplegen. Als je een bedrijf bent dat geïnteresseerd is in het verkopen van onze producten, kijk dan op onze groothandelspagina.

Wat is de kracht van Shape Boob Tape?
Het belangrijkste kenmerk is dat je het op maat kunt knippen om verspilling te minimaliseren. Shape Boob Tape heeft de kracht om borsten op hun plaats te houden, ondersteuning te bieden en kan de hele dag en nacht worden gedragen. Bovendien is het perfect voor kleding die extra aandacht vereist, zoals open ruggen, diepe decolletés of strapless stijlen.

Hoe lang gaat een rol mee?
Een rol Shape Boob Tape is 5 meter lang! De duur is afhankelijk van de grootte van uw borsten. Voor grotere borsten is mogelijk meer tape nodig om ze in de gewenste positie te houden, terwijl voor kleinere borsten die een diepe halslijn willen creëren, mogelijk minder tape nodig is.

Wat moet ik met mijn huid doen voordat ik het aanbreng?
We raden aan om te beginnen met een schone huid, vrij van crèmes, oliën, make-up of andere producten voordat je de tape aanbrengt. De tape hecht het beste op een droge huid. Breng eerst uw Shape Nipple Covers aan om uw tepels te beschermen voordat u de tape aanbrengt.

Hoe verwijder ik Shape Boob Tape?
We raden aan de tape te verwijderen met warm en onze Olie Remover om de tape en de huid zachter te maken. Je kunt de tape voorzichtig van je huid afpellen en het mag geen pijnlijke ervaring zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina Verhuisadvies.

Is Shape Boob Tape hypoallergeen?
Ja, het is hypoallergeen en bevat geen latex of zinkoxide. Shape Boob Tape is gemaakt van een combinatie van katoen, spandex en acrylkleefstof. Houd er echter rekening mee dat elk huidtype anders is en anders kan reageren. Wij raden iedereen met een voorgeschiedenis van huidirritatie aan om een ​​testpleister te proberen. Breng een klein stukje tape aan op een deel van de huid in de buurt van waar u de tape wilt gebruiken. Laat het 4-6 uur inwerken om er zeker van te zijn dat er geen reactie optreedt, en als er irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

Wie mag Shape Boob Tape niet gebruiken?
Onze producten zijn niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen die allergisch zijn voor zelfklevende stickers (acryl) of personen met een gevoelige en/of dunne huid.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, stuur een mail naar info@babeinshape.com, of stuur een DM op Instagram @babeinshape.nl .