Hi babe,

Wat leuk dat je ons verhaal wilt lezen! Bij Babe in Shape begrijpen we de uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd bij het dragen van modieuze outfits. We wilden een oplossing vinden waarmee je van je kleding kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over zichtbare bh's. Onze Shape Boob Tape is de perfecte oplossing gebleken, en we zijn zo enthousiast om deze met je te delen!

We hebben de tape uitgebreid getest en de positieve feedback van onszelf en onze vrienden heeft ons geïnspireerd om hem met jullie te delen. Ik bedoel, we kunnen zo'n verbazingwekkend geheim toch niet voor onszelf houden? Wij geloven dat iedere vrouw het verdient om zichzelf te zijn en te dragen wat ze wil. Daarom noemen wij een vrouw die blij is met wie ze is en zelfvertrouwen uitstraalt een echte Babe in Shape!

We werken er hard aan om nieuwe producten te ontwikkelen en staan ​​altijd klaar om advies te geven of gewoon een praatje te maken. Neem contact met ons op via onze contactpagina , en laten we ook verbinding maken op Instagram. Tag altijd @babeinshape.nl en #babeinshape als je jouw mooie foto's online plaatst. Misschien maak jij wel kans om in onze feed te verschijnen! Bedankt voor het vertrouwen en geloof in ons.

Met liefde,

Team Babe in Shape