Babe in Shape is gecreëerd voor en door vrouwen. Wij ondervonden problemen met onze bh onder onze mooie fashionable outfits. We houden ervan om aparte outfits te dragen, maar je kon altijd een deel van de bh zien en dat wilden wij echt niet. Dus zijn we op zoek gegaan naar de PERFECTE oplossing en we zijn zo blij dat we die hebben gevonden met Shape Boob Tape. We hebben het zelf vaak geprobeerd, hebben het met onze vriendinnen gedeeld en nadat we alleen maar positieve feedback hebben ontvangen, besloten we dat we het ook met JOU willen delen!

Ik bedoel, we kunnen zo'n verbazingwekkend geheim niet alleen voor onszelf bewaren, toch?


Vervolgens hebben we nagedacht over de perfecte naam voor ons merk. We hebben gemerkt dat wanneer een vrouw onze Shape Boob Tape draagt, ze blij is en vol zelfvertrouwen straalt. We vinden dat elke vrouw het verdient om zichzelf te zijn en te dragen wat ze maar wil.
Blij zijn met wie je bent, noemen we een echte Babe in Shape!

We werken hard aan onze producten en als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, zoek je advies of wil je een lief berichtje achter laten? Wij zijn er voor je! Neem contact met ons op via deze pagina, en laten we connecten op Instagram. Gebruik altijd @babeinshape.official en #babeinshape wanneer je je mooie foto's online plaatst en maak kans om in onze feed te worden vermeld!

       Lees ons interview op Lib The Mag

With love,

Team Babe in Shape