We begrijpen dat het verwijderen van Shape Boob Tape een belangrijk onderdeel is van het proces na het dragen ervan. Hieronder leggen wij je graag uit hoe je de tape voorzichtig verwijdert:
1. Maak de tape zacht: Begin met warm water om de tape zacht te maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door onder de douche te gaan staan ​​en het water over je borsten te laten stromen. Dit helpt om de tape los te maken.
2. Gebruik (baby)olie: Breng vervolgens (baby)olie aan op de tape om deze los te maken. De olie helpt de kleefkracht van de tape te verminderen en zorgt ervoor dat deze gemakkelijker te verwijderen is. Masseer de olie zachtjes in de tape en laat het een paar minuten zitten.
3. Voorzichtig verwijderen: Nadat de tape door water en olie is verzacht, kunt u deze voorzichtig lostrekken. Trek de tape langzaam los met één hand terwijl je met de andere hand je huid vasthoudt om ervoor te zorgen dat deze geleidelijk en comfortabel loslaat. Wees geduldig en neem de tijd om je huid niet onnodig te belasten.
Het is belangrijk om de tape geleidelijk en voorzichtig te verwijderen om irritatie of ongemak te voorkomen. Als je merkt dat de tape niet gemakkelijk loskomt, breng dan meer (baby)olie aan en wacht even voordat je verder gaat met verwijderen.
We hopen dat deze tips je helpen Shape Boob Tape veilig en comfortabel te verwijderen. Als je nog vragen heeft, staan ​​wij altijd klaar om je te helpen.
Let op: trek hem nooit in één keer uit; wees zacht voor je huid.
Shape Boob Tape is hypoallergeen en bevat geen latex of zinkoxide. Het is gemaakt van een combinatie van katoen, spandex en de lijm is acryl. Houd er echter rekening mee dat elk huidtype anders is en anders kan reageren.

We raden iedereen met een voorgeschiedenis van huidirritatie aan om een ​​pleistertest uit te proberen. Om dit te doen, breng je een klein stukje tape aan op een deel van de huid in de buurt van de plaats waar je de tape wilt gebruiken. Laat het 4 - 6 uur intrekken om er zeker van te zijn dat er geen reactie optreedt. Als er een bijwerking optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

Onze producten zijn niet bedoeld voor vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen die allergisch zijn voor lijm (acryl) of vrouwen met een gevoelige en/of dunne huid.

Vragen?
Neem contact met ons op via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@babeinshape.com, of DM ons op Instagram @babeinshape.nl .