Wanneer het weer tijd is voor de glitter & glamour op de rode loper, en iedereen schijntd kijkt, vraagt ​​iedereen zich toch altijd weer af...

Hoe kunnen zij die outfit aan? Hoe blijft die jurk zo mooi zitten? Waarom schuift die top niet als ze beweegt?

Elke celeb heeft een eigen stylist, en iedere stylist heeft zo zijn/haar rode loper geheimen en wij laten je graag zien wat de meest gebruikte zijn!

Kim Kardashian boobtape

Het begon allemaal bij Chrissy Teigen en Kim Kardashian, zij onthulden dat zij duct tape (!!!) gebruikt om hun borsten op hun plek te houden tijdens de rode loper. Maar iedereen weet waar ducttape voor gebruikt wordt en dit is zeker niet voor de huid. Beide dames gaven toe dat het vreselijk veel pijn deed om het eraf te halen... een echte no go dus!

Gelukkig is er nu Shape Boob Tape, deze is zacht voor de huid. Flexibel, waterdicht en pijnloos te verwijderen. Wisten de dames dit maar eerder ;).

Dit bericht bekijken op Instagram

#chrissyteigen

Een bericht gedeeld door Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) op

Volg Babe in Shape op Instagram

Het volgende geheim zul je vast wel eerder van gehoord hebben. Het is ook in het bovenstaande filmpje van Chrissy Teigen te zien, namelijk Spanx.

Spanx is ondergoed met veel stretch maar wat wel heel strak zit. Hierdoor krijg je een mooi gevormd figuur en hoef je niet bang te zijn voor lovehandles van vele lichaamsdelen. Super handig en zit ook nog eens lekker!

Maar wees voorbereid om je adem in te houden en weinig te eten wil dit zit strakkkkk.

Miley Cyrus laat zien hoe je een hele outfit rockt met alleen maar tepelcovers! Zo herkenbaar als ze is, en het staat haar goed ook. Tepelcovers beschermen en verbergen je tepels, ook hier te verkrijgen op Babe in Shape. Natuurlijk kun je voor een extra lift gebruik maken van Shape Boob Tape, daardoor wordt je geheel zelf hoe je decolleté eruit ziet. Bekijk onze how to pagina over hoe je de tepelhoezen plakt en je borsten in tapet.

miley cyrus, tepelbedekking, babe in vorm

Volg ons op Instagram voor meer inspiratie en geïnspireerd.

Schatje, ons doel is dat jij op je mooist voelt en straalt als nooit tevoren! Heb je vragen, advies nodig, tips of gewoon een girly talk? Neem dan direct contact op met ons op want ons team staat voor je klaar.

En wees voor nu je mooiste zelf!

 

Reacties

Samantha :

Ducttape lijkt me zoooo pijnlijk, waarom doen die vrouwen dat? Nee Shape Tape is veel beter haha! <3

Kelly:

Wauw die Miley durft wel met haar outfit, maar zij kan ook alles aan.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.