Ben je niet tevreden met je bestelling? Het spijt ons dat te horen, en we willen graag weten wat we kunnen doen om je gelukkig te maken. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren, mits deze ongeopend blijft, wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending en goedkeuring van het product op je rekening wordt teruggestort.

Je bestelling retourneren in 3 stappen:

Stap 1: Stuur een e-mail naar info@babeinshape.com met je ordernummer en de reden van retour. Zo zijn wij op de hoogte van een binnenkomend pakket.

Stap 2: Vul het retourformulier in. Download het retourformulier in het Engels of Nederlands en vul het in.

Stap 3: Verpak je bestelling zoals je deze hebt ontvangen en zorg ervoor dat deze niet beschadigd raakt. Print het ingevulde retourformulier uit en voeg dit bij het pakket (anders weten wij niet van wie het pakket afkomstig is). Vervolgens stuur je de artikelen samen met het retourformulier in een pakketje naar het adres dat op het retourformulier staat vermeld. Zorg ervoor dat je een Track en Trace-code van het pakket ontvangt. Als afzender ben je verantwoordelijk en wij willen graag misverstanden voorkomen.

Stap 4: Zodra wij het pakket in goede staat hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening wordt teruggestort, zoals je het aan ons hebt betaald. Je ontvangt hierover ook een e-mailmelding.

Indien je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Bedankt voor je vertrouwen in Babe in Shape!